Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den fjerde onsdag samt dermed også den attende hverdag efter vores to uger lange sommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, tog han lige noget lynhurtigt frokost, før han skrev engangsfuldmagten til vores under-underbo, hvorefter han cyklede ud til El Giganten på Københavnsvej for at købe en ny navigator samt rundt om Shell på Søndre Ringvej for at hente en pakke.

Da vores under-underbo havde fået den omtalte fuldmagt, nøglen til vores lejlighed samt var blevet instrueret i, hvordan han skal passe vores plantepusser og potteplanter, bestilte vi det sommerhus, der skal væres vores faste base i de ni dage, vi holder sensommerferie på samt tæt på Djursland.

Jeg nåede blandt andet at vaske samt stryge to maskinfulde altså 38 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt handle ind ad to omgange. Første gang handlede jeg ind hos Bog & Ide, H & M samt Super Best i Skomagergade og anden gang handlede jeg ind hos Aldi på Søndre Ringvej.