Arkiver

Årets 32. fredag


Hverdagen.

At tiden virkeligt går meget hurtigt, er der nok ingen som helst former for tvivl om i hvert fald ikke hos min Skat og mig, for således er vi allerede nået til årets 32. fredag og dermed er den anden hele samt helt normale arbejdsuge efter vores to uger lange sommerferie allerede ved at være brugt næsten helt op.

Det betyder så også, at det er næsten lige før, vi kan komme til at tage hul på årets 32. weekend og den har vi i den grad set frem. Den kommende weekend skal nok også blive nydt i fulde drag, selv om vi måske ikke kommer til at have ret meget overskud til at foretage os ret meget i løbet af den. For desværre tror jeg, at vi begge to vil være trætte, men bare det, at vi har lidt tid sammen herhjemme, er nok til, at det ser ud til at blive en god weekend på trods af alt andet.

Min Skat og jeg har allerede for længst tage hul på denne lune fredag, hvor udendørstemperaturen her i vores område af Roskilde lige nu er plus 14,2 grader, der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag for både min Skat på sit arbejde, hvor han allerede er gået i gang med dagens mange opgaver, og mig herhjemme, hvor jeg stadigvæk sidder foran min computer, imens jeg skriver lidt på min meget mildt skrevet yderst forsømte blog samt nyder min morgenmad og min morgenthe, men om en lille times tid så skal jeg nok gå i gang med de af de mange forskellige praktiske huslige opgaver, jeg altså som absolut minimum skal have klaret i løbet af denne fredag, så min Skat og jeg har de færre opgaver, vi skal løse i fællesskab i løbet af den kommende weekend.

Hvis alt går lige præcist sådant, som min Skat og jeg håber på samt som vi har planlagt, så er der for øvrigt kun to hele uger samt en enkelt arbejdsdags tid tilbage, før vi forhåbentlig kan komme til at tage hul på vores to uger lange snesommerferie.