Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den elvte fredag samt dermed også den 55. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og bagefter var han til sin helt normale fredagstræning.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits fredag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 20 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Heidi ankom ved 7:15 tiden og da vi havde hyggesnakket i næsten to timer tid, tog vi til København, hvor vi både nåede at handle ind samt besøge Tivoli. Vi var så heldige, at Brian hentede os ved Roskilde Station, så vi blev fri for at gå derfra til mig med vores indkøb.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.