Arkiver

Broderet mini julebillede med en træt and


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

Det har regnet det meste af natten, der regner stadigvæk og der er ikke lige frem noget, der tyder på, at regnvejret har tænkt sig at holde op i løbet af morgen, for DMI lover eller retter truer med regnvejr det meste af dagen i hvert fald over mit område af Roskilde.

Det er lige præcist morgner som denne, hvor jeg glæder mig allermest over, at jeg lige for tiden er 100% fuldtidshjemmegående og at jeg derfor ikke har behov for at skulle ude i det grå, triste samt især våde vejr for gå til stationen, hvor jeg efterfølgende skal vente på et tog, der med meget stor sandsynlighed er forsinket på grund af vand på sporene, for at komme til mit arbejde, men at jeg derimod kunne nøjes med at sætte mig rigtigt godt til rette i et hjørne af den ene af vores to sofaer, imens jeg så hyggede mig med at brodere dette lille julebillede med en træt and …

2013/11/12/001.jpg

… færdigt. Alle materialerne altså både stoffet, garnet samt mønstret til det søde minibillede stammer fra O. Oehlenschläger Productions broderikit nummer 98153, der ifølge bonen, der lå i posen sammen med det, blev købt hos LGL Stoffer i Herlev den 25. november 1993, så det var vel også ved at være på tiden, at jeg fik det broderet.