Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets trettende lørdag og dermed også den ottende dag samt den tredjesidste dag i vores ti dage lange påskeferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktikske opgaver. Da vi havde pakket min Skats lille rygsæk med net samt lidt proviant i både fast og flyende form, kørte vi hjemmefra, hvilket vil sige, at vi kørte ind til Vanløse, hvor vi i en gade ved Vanløse Station fandt en god parkeringsplads til vores lille bil, hvor den så kunne slappe af, imens vi brugte cirka fem timers tid på at solde i Accords midlertidige butik i Skindergade. Vi tog for øvrigt Metroen både fra Vanløse Station til Nørreport Station samt fra Nørreport Station til Vanløse Station.

Imens min Skat tjekkede, at vi ikke kom til at købe noget hos Accord, vi allerede har købt, nåede jeg et meget lille hurtigt smut rundt om Faraos Cigarers Comics Shop i Skindergavde, hvor jeg købte den nye Jumbo Tema, samt rundt om Netto i Fiolstræde, hvor jeg købte lidt proviant i både fast og flyende form til os. På vej hjem fra Vanløse Station handlede vi ind hos Aldi på Søndre Ringvej.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før vi fordelte dagens sold imellem Poul og os, hvorefter min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt, der er lige ved at være helt færdigt.