Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 35. tirsdag og dermed også den syttende hverdag efter vores 23 dage lange samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat deltager i årets udgave af DHl Staffen i Fælledparken i København og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi indtil videre har nået i løbet af denne tirsdag, imens jeg venter på, han skal komme hjem, så vi begge to kan komme i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag valgte min Skat at afspadsere tre timer, så han dermed kunne nøjes med at være på arbejdet i fem timer og bagefter kørte han samme med langt de fleste af sine kollegaer, der lige som han lige nu deltager i DHL Staffen, til Fælledparken i København.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, gå en runde på Ro´s Torv samt handle ind hos Føtex, Normal, hvor jeg blandt andet købte fem kulørte gummi badeællinger, og Søstrene Grenes, hvor jeg købte nogle ganske få hobbymaterialer, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, vande årets resterende plantepusser ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt min frokost og aftensmad.

Før jeg nød aftens menu, nåede jeg at tale i mobiltelefon med Poul og nu vil jeg forsætte med at blogge lige ind til min Skat kommer hjem.