Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 33. onsdag og dermed også den ottende hverdag efter vores 23 dage lange samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, vaske og stryge to maskinfulde altså 18 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, skrive diverse små manglende blogindlæg, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, gå en runde på Ro´s Torv og handle ind hos Føtex, handle ind hos Kvickly i Algade samt Meny og Søstrene Grenes i Skomagergade, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, vande årets resterende plantepusser ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu samt aflivet den medfølgende opvask, gik vi hjemmefra.

Vi startede med at putte dagrenovation, glas, pap og papir i de relevante containere, hvorefter vi gik via Musicon og Havsteensvej til hjørnet af Maglegårdsvej og Maglehøjen, hvorfra Kaj V. Hansen tog os med på besøg hos de to nye skoler syd for banen nemlig Ros Privatskole og TCR Tiendeklassecenter.

Efter aftens spændende byvandring eller rettere to skolebesøg, gik vi hjemad Maglegårdsvej samt Havsteensvej til Aldi på Søndre Ringvej og da vi havde handlet ind der, hentede vi en pakke hos Cirkel K på Søndre Ringvej, før vi gik hjemad via Musicon.

Da vi kom hjem, pakkede min Skat sin pakke ud og jeg puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.