Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er årets 32. lørdag og dermed også den 22. dag samt den næstsidste dag i vores 23 dage lange sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:30 tiden, så jeg havde nået at nyde min morgenmad, dagens morgengry og solopgang samt skrive et meget lille indlæg på min blog, før min Skat stod op ved 7:00 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad og morgenthe, før han satte sig foran sin computer.

Vores sommerferie er jo desværre ved at være slut og derfor endte det med, at denne lørdag blev som en helt normalt gennemsnits lørdag, hvor vi blandt andet fik set alle de billeder, min Skat fotograferede i går aftes, da vi så på ældre amerikanske biler i Roskilde centrum. Vi nåede også at handle ind hos 7-Eleven på stationen og Fakta på Køgevej samt finde årets allerførste grønne kastanjer.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme lidt videre med den ene af de to igangværende store oprydningsopgaver, høste årets pyntegræskar samt fotografere nogle af årets resterende plantepusser og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, blive færdigt med det igangværende hæklet projekt, putte dagrenovation, glas, pap og papir i de relevante containere, vande årets resterende plantepusser ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg starter op på det næste hæklet projekt.