Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er årets 32. fredag og dermed også den 21. dag samt den tredje sidste dag i vores 23 dage lange sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:00 tiden, så jeg havde nået at nyde min morgenmad, dagens morgengry og solopgang samt skrive tre små indlæg på min blog og hækle lidt på det igangværende projekt, før min Skat stod op ved 7:00 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad og morgenthe, før han satte sig foran sin computer.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske huslige opgaver, blandt andet nåede vi at få styr på vores frysers indhold, før vi kørte hjemmefra ved 9:00 tiden.

Første stop blev Svogerslev Bageri, hvor vi købte et sønderjysk rugbrød til mig, derefter handlede vi ind hos Fakta og Kvickly i Hyrdehøjen, Netto og Spar på Holbækvej, Aldi på Søndre Ringvej samt Lidl og Netto på Københavnsvej. Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi tog frokost.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme et lille bitte stykke videre med den ene af de to igangværende store oprydningsopgaver samt være til sin helt normale fredagstræning og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, vaske og stryge to maskinfulde altså 53 stykke tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, vande årets resterende plantepusser ude på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Da jeg havde talt i mobiltelefon med Poul, gik min Skat og jeg en tur ind til Roskildes centrum, hvor vi i lidt over en halv times tids så på de mange flotte ældre amerikanske biler, der cruisede rundt i gaderne.

Da vi kom hjem, tilberedte min Skat vores aftensmad, imens jeg dækkede spisebordet samt vande de mest tørstige af årets resterende plantepusser ude på altanen, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.