Arkiver

Årets sidste sommermåned


Hverdagen.

Så er vi sørme allerede nået til den 1. august 2016 og dermed tager vi i dag officielt hul på den allersidste tredjedel af denne sommer. For man plejer jo at kalde juni, juli og august for de tre sommermåneder.

Sådant en sommer går simpelthen bare alt for hurtigt og jeg er i hvert fald slet ikke klar til, at det allerede sådant næste lige om lidt bliver efterår og derefter vinter igen.

Første halvdel af juni måned var dejlig lun samt solrig, men selv om sidste halvdel af juni måned og hele juli måned har budt på flere dejlige lune samt solrige dage, så har langt de fleste af deres dage desværre været kølige samt bundt på regn i varieret mængder.

Så derfor føler jeg simpelthen ikke, at vi har haft nok af de der virkelige dejlige sommerdage, hvor solen bager fra en høj klar blå helt skyfri himmel og udendørstemperaturen ligger på den rigtigt side altså den lune side af de 25 plus grader. Jeg har i hvert fald slet ikke fået hverken solskin eller varme nok i år til, at det kan gøre det ud for en hel sommer efter min mening.

Lige nu er udendørstemperaturen her i mit område af Roskilde plus 11,3 grader, vinden blæser med to meter i sekundet og Solen skinner fra en delvis skyfri himmel.