Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 28. mandag og dermed også den tredje samt 21. sidste dag i vores 23 dage lange sommerferie er allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:00 tiden, så jeg havde nået at nyde min morgenmad, dagens solopgang samt skrive et meget lille indlæg på min blog, før min Skat stod op ved 6:30 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad, før han satte sig foran sin computer.

Ganske lige som sidste år og forrige år havde vi håbet på samt delvis planlagt, at årets sommerferie skulle bruges på at komme i gang med den ønskede helt store total renovering af vores stue, men da vi endnu ikke er blevet helt færdige med at hjælpe Poul med at putte og stille alle hans ting på plads samt hænge og sætte diverse billeder, lamper med mere op for ham i hans nye lejlighed og vi heller ikke er nået at blive helt færdige med alle de praktiske opgaver i vores eget arbejdsværelse, køkken samt soveværelse, er vi blevet enige om, at en del af årets sommerferie skal bruges på aflivningen af bare nogle af alle vores frygtelige mange meget forskellige små og mindre samt større og store hængepartier, for der skal nemlig også være tid til lidt hygge samt til at få en på opleveren.

Så derfor har vi i dag stort set kun nået at sidde foran hver sin computer, hvor min Skat har brugt tiden på at finde ud af, hvad min blog fejler samt om den kan genoplives eller om jeg skal starte op på en nu blog, og jeg har udvalgt, pakket samt klippet billeder til manglende blogindlæg.

Dertil kommer, at vi blandt andet har nået at løbe, for første løb vi mine 2.000 meter, hvorefter min Skat løb 7,2 kilometer. Min Skat har blandt andet nået at komme lidt videre med den ene af de to igangværende store oprydningsopgaver samt skrive diverse e-mails og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, skrive og besvare diverse e-mails, bogføre alle sidste uges kasseboner i et regneark, vaske og stryge to maskinfulde altså 85 stykke tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, vande alle årets plantepusser ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.