Arkiver

Status før sengetid


Hverdagen.

Jeg stod op til næsten normal tid i morges, det vil sige klokken 5:00, så jeg lige kunne nå at spise min morgenmad, drikke min the samt hækle nogle få række på det næste par grydelapper, før jeg fra klokken 6:00 til klokken 8:00 satte mig med nogle af de opgaver, som jeg tog med hjem fra mit arbejde i onsdags.

Vi har været dovne i dag. Hvilket nok mest af alt skyldes, at vi begge to har været halv dårlige og små trætte, så vi meldte afbud til den 65 års fødselsdag, som vi ellers skulle have været til i dag.

Vi fik dog taget os så meget sammen i formiddags, at vi kørte en tur til vores lokale cykelhandler, hvor det blev til to nye dæk og tre nye slanger til Peters cykel samt tre par nye cykelsokker og et par nye cykelsko til ham selv.

Det meste af eftermiddag er gået med, at Peter har "rodet" med sin blok og jeg har hæklet. Det er ved at være meget længe siden, at jeg har haft tid til den slangs, så jeg har virkeligt nydt det.

🙂

Efter jeg havde strøget den maskinfuld finvask, som jeg fik vasket i formiddags, satte jeg mig fra klokken 17:00 til 20:00 med de sidste af denne weekends opgaver til mit arbejde. Det er helt unormalt, at jeg har kunne nøjes med at bruge fem timer af en weekend på mit arbejde. Men jeg er bestemt ikke ked af, at jeg har kunne nøjes med kun at ofre så kort tid på mit job i denne weekend.

🙂

Vi spise sent til aften, men da det var "fastfood" ( læs: hjemme fremstillet kyllingeburger ), var aftensmaden både hurtigt tilberedt og spist.

Vores aften er gået med det sammen, som vi foretog os i eftermiddags og det har været hyggeligt at for en gangs skyld at kunne bruge en lørdagaften på lige præcist det, som vi hver især har haft lyst til.

🙂

Lige før var min Skat og hans kamera en hurtigt tur ude på altanen …

2007/06/02/001.jpg

… da solnedgangen var flot i aften.

🙂

I morgen vil jeg prøve på at få tid at ajourføre min blog, da jeg har en lille håndfuld indlæg, som jeg gerne vil have skrevet.

😉