Arkiver

Blå hæklede grydelapper med glade snemænd – Del 4


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg har godt nok ikke haft det særligt godt i dag. Faktisk har jeg også stort set sovet det allermeste af dagen væk, ganske som jeg normalt plejer at gøre det, når jeg er syg. Det er i hvert fald ikke blevet til ret mange særlige fornuftige ting, jeg har nået at klare i løbet af dagen. Så jeg håber, at jeg har det langt bedre samt at jeg har langt mere energi i morgen.

Efter min Skat var kommet hjem fra dobbelt træning og jeg havde nået at dække spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi spiste til aftens, samt imens min Skat tilberedte vores aftensmad, og bagefter efter vi i fællesskab havde ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads, har jeg så alligevel nået at hæklet de allersidste afsluttende rækker hele vejen rundt om samt hæftet de efterfølgende ender på dette par blå grydelapper med glade snemænd …

2009/11/16/101.jpg

… der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har kun brugt tre nøgler mellemblåt ( farve nummer 20 ) og et kvart nøgle hvidt ( farve nummer 01 ) Cotton ( 100% bomuld ) af det garn, jeg købte, da Anne og jeg besøgte Stof og Stil den 21. oktober i år, samt en lille rest sort ( farve nummer 43 ) og en endnu mindre rest rødt ( farve nummer 11 ) Cotton ( 100% bomuld ) fra mit lille garnlager, som jeg for øvrigt meget snart meget gerne skal have ryddet lidt op i igen.

Lige som sidste gang har jeg denne gang valgt at hækle snemændenes hatte lidt smallere i det og jeg tror, at det bliver sådant, jeg kommer til at hækle deres hatte på de efterfølgenden grydelapper.

Så vil jeg tillade mig at komme med et lille meget surt opstød over kvaliteten eller rettere manglen på sammen af Cotton ( 100% bomuld ) garn fra Stof & Stil.

Denne gang satte jeg mig at vinde alle de 13 nøgler blåt Cotton op, ingen jeg gik i gang med at hækle af det, og kun et eneste af de tretten nøgler garn var der ikke mindst en knude på.

🙁

Til at starte med, da jeg begyndte at købe garn hos Stof & Stil, var det sådant, at havde jeg købt ti nøgler garn var det maximalt et nøgle garn med maximalt en knude. Ud af de tretten nøgler blåt garn, jeg købte i denne omgang, var der kun et nøgle garn uden knude og resten – det vil sige tolv nøgler garn – havde mindst en knude. Gennemsnittet var to knuder per nøgle garn, to nøgler garn havde oven i købet fire knuder og et andet nøgle garn var så dårligt spundet, at jeg måtte smide næsten en tredjedel af det ud, da det simpelhen ikke kunne bruges.

🙁

Det er simpelhen alt for dårligt. Forsætter kvalitet med at være på denne ringe måde, så har Stof & Stil lige mistet en ikke helt dårligt købende garnkunde … nemlig mig og jeg vil heller ikke længer andbefale andre at bruge og købe deres garn, for dertil er kvalitet simpelhen blevet alt for ringe!