Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den anden dag i vores seksten sammenhængende dage lange skønne sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, regnen er ved at stilne af, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to går i seng.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små praktiske opgave og da vi begge havde været ude at løbe, hvilket vil sige, at vi først løb mine 2.200 meter og min Skat bagefter løbe ti kilometer, fik vi i fællesskab hivet det meste af tre lap tapet af den ene væg i soveværelset, før vi tog vores frokost.

Bagefter nåede vi i fællesskab at dampe tapetrester af den ene væg i soveværelset, så nu mangler vi kun at gøre det på de sidste to vægge, så er vi kommet af med alle tre lag tapet, samt bære to godt fyldte affaldssække og en mindst lige så fyldt affaldspose ned i vores garage.

Dertil kommer, at min Skat har nået at eftermure alle de fræsede riller i vores soveværelse samt se lidt på opsætningen af Pivs blog og jeg har har nået at støvsuge soveværelset to gange samt finde alle de relevante billeder til 24 meget små indlæg på min blog, hvilket vil sige, at jeg lige skal nå at læse korrektur på dem, før de bliver postet.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede jeg dagens samlet opvask, imens min Skat forsatte med opsætningen af Pivs blog.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.