Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 25. tirsdag samt dermed også den anden hverdag efter vores sytten dage lange forsommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er ved at gå ned, Månen er ved at stå op, min elskede Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag valgte min Skat at passe på sig selv og derfor tog han en sygedag, hvor han mest af alt har været i sin sengen samt meget lidt foran sin computeren.

For mit vedkommen blev det en rigtigt dårlig tirsdag, for lige så snart jeg havde skrevet morgens fire små blogindlæg, gik jeg i seng og der har jeg været resten af dagen samt sovet det meste af tiden, lige bort set fra de knap halvandet minut hvor jeg talte i mobiltelefon med Wivi.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.