Arkiver

Lige nu …


Hverdagen.

… hvor flere og flere skyer er ved at samle sig på himlen samt dermed forhindrer Solens stråler i at nå Jorden, udendørstemperaturen er plus cirka ti grader og vinden blæser med fem meter i sekundet her i vores lille område af Hvidbjerg, sover Wivi, sidder min elskede Skat ved sin bærbarcomputer og jeg er via min bærbarcomputer ved at skrive nogle stikord over, hvad vi har foretaget os i løbet af torsdag samt fredag i denne uge, så jeg kan huske det, hvis jeg nogensinde kommer til at skrive om det på min blog.

Husk at …


Hverdagen, Oplevelser.

… det er i aften klokken 19:00, der er mulighed for at deltage i den allerførste af sommerens tretten meget forskellige aftenbyvandringer i Roskilde. Det er gratis at deltage og i år er det Henrik Denman, Gorm Bruun Hansen, Kaj V. Hansen, Torben Kristensen og Kåre Lauritsen, der vil skiftes til at være fortæller samt guide på byvandringerne.

Aftens mødested er Krukkerne på Hestetorvet, hvorfra Henrik Denman tager deltagerne med rundt i Roskildes centrum samtidigt med han fortæller om nogle af de mest kendte roskildensere.