Arkiver

God Sankt Hans aften


Hverdagen, Årets gang.

Med et billede af et par rigtigt glad hekse …

2022/06/23/1601.jpg

… der bor hos os, og de ved udemærket godt, at de ikke vil blive brændt af i aften, vil jeg lige ønske alle mine læsere en rigtigt god Sankt Hans aften.

Jeg indrømmer heller end gerne, at jeg ikke vil gøre noget som helst for at fejre denne aften på så kaldt traditionelt dansk måde, der så er en importeret tysk stik, da jeg finder det mere end grufuldt, at man kan finde på at brænde levende dyr samt fugle.

Ja, jeg hentyder til alle de mange små dyr samt fugle, der har søgt ly og læ samt bygget bo i bålene, og som dermed vil blive brændt til døde i aften. Jeg vil også gerne indrømme, at selv om det snart er ved at være mange år siden, man har brændt levende hekse på bålet på disse breddegrader, så er det også noget, jeg tager meget kraftig afstand til.

Så alt i alt er den del af Sankt Hans aften en mere end dum stik, vi efter min mening bør se at få afskaffet så hurtigt som over hovedet taget muligt og det kan altså kun gå alt for langsomt.

End videre kunne jeg godt tænke mig at få at vide, hvordan alle de såkaldte miljøbeviste personer kan og især vil legaliser det enorme unødvendige CO2 udslip, de kommer til at fortage i aften, når de brænder alle deres bål af, men det ønsker de jo nok ikke at udtale sig om.