Arkiver

Januar 2021s sold i tal


Bøger, Garn, Hverdagen, Sold, Ænder.

Igen i år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger mine penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de seks poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

Ænder …
I løbet af januar måned 2021 kom kun en nye and i form af en rap gul frotte vaskehandske ind i mit liv, så dermed kom månedens udvidelse af min samling af ænder kun til at koste 30,00 kroner.

Bøger …
I løbet af januar måned 2021 kom seks nye bøger ind i mit liv, den dyreste af dem var Walt Disney´s “Jumbo Tema bog – Faraoernes forbandelser”, der kostede 89,95 kroner, og de tre billigste af dem var Sara Mannheimers roman “Hand- lingen”, Christina Schillers roman “Små hemmeligheder” samt Pepa Martin & Karen Davis “Batikbogen”, der kostede 5,00 kroner per styk. Månedens udvidelse af min samling af bøger kostede sammenlagt 174,90 kroner.

Kreative materialer …
I løbet af januar måned 2021 nåede jeg at foretage to ups, da jeg kom til at købe seks nøgle Art Silk Garn i fire forskellige farver samt fire forskellige hæklekit, hvilket sammenlagt kom til at koste 216,00 kroner. Desværre har jeg endnu ikke nået at bruge noget af det.

Skildpadder …
I løbet af januar måned 2021 kom ingen nye skildpadder i mit liv, så månedens manglende udvidelse af min samling af skildpadder kostede nul kroner.

Tøj …
I løbet af januar måned 2021 nåede jeg at købe fem stykker tøj. Det dyreste stykke var en turkis “Active Touch“ træningsbluse, der kostede 49,00 kroner, og de to billigste stykker var to par lysegrå “Funny Socks“ sokker med glade gulerødder, der kostede 14,00 kroner per par. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 126,00 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af januar måned 2021 nåede jeg at udvide min samling af pynt til efterår og Halloween med en pose med 16 hvide løse plastik tænder til græskar, der kostede 5,00 kroner, min samling af jule- og vinterpynt med tretten stykker, de dyreste af dem var to forskellige plyssede snemænd, der kostede 59,95 kroner per styk, og de fire billigste af dem var to julemands-formet porcelænsfade, en porcelæns nisse og et hvidt porcelæns rensdyr, der var sat ned fra 49,00 kroner til 17,50 kroner per styk, samt min samling af forårs- og påskepynt med nul stykker. Månedens udvidelse af årstidspynt kostede sammenlagt 422,96 kroner.