Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 53. tirsdag samt dermed også den sjette samt sjette sidste dag i vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, før vi ved 8:00 tiden tog os sammen til at køre til Svoger- slev, hvor vi handlede ind hos Meny, derefter sendte vi en pakke hos Kvickly i Hydehøjen og på hjemvejen hentede vi årets julegaver hos min Skats tante samt hendes datter og da vi kom hjem, hjælpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Dertil kommer, at vi har nået at åbne gaverne fra min Skats tante og hans ældste kusine, min Skat blandt har andet nået at fotografere alle mine gaver samt komme et lille bitte stykke videre med den ene af de tre igangværende store oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså 16 stykke tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, tale i mobiltelefon med Jens-Erik i cirka fem minutters og med Wivi i cirka ti minutters tid samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.