Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 49. mandag samt dermed også den 36. hverdag efter vores fem dage lange efterårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag afspadserede min Skat 7:30 timer, da vi skulle nå at tømme tre overskabe, pille skyggelisten, lyset, pyntelisten, to overskabe, emhætten samt dens udluftning ned i vores køkkens langside, før skorstensfejeren kom, hvilket i den grad gav rod i vores lille lejlighed, og da han så var gået, skulle vi sætte det hel op samt på plads igen.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at bestille dele til en ny computer, udskifte lyset under overskabene i vores køkkens langside samt løbe 9,2 kilometer, og jeg har blandt har nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, bogføre alle sidste uges kasseboner i et regneark, vaske og stryge en maskinfuld altså 61 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte batterier, dagrenovation, glas, pap og papir i de relevante containere, tale med Wivi, imens hun var på besøge, tale i mobiltelefon med Jens-Erik i cirka ti minutters tid, med Heidi i cirka 25 minutters tid og med Wivi i cirka et kvarters tid, vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.