Arkiver

Årets allersidste efterårsdag


Hverdagen, Årets gang.

I dag er det den 30. november 2020 og dermed har vi så her til morgen i hvert fald ifølge kalenderen taget hul på den allersidste dag af det indeværende års efterår, da vinteren jo officielt stater i morgen den 1. december, der for øvrigt også er min elskede Skats fødselsdag samt dagen hvor startskuddet til årets allersidste samt allermest hyggeligste måned nemlig julemåneden for alvor lyder. Der- med er det også i morgen, at vi endelig langt om længe må tænde for årets kalenderlys samt åbne den allerførste låge i årets julekalender og den allerførste gave i årets pakkekalender.

I år har vi været rimelige heldige med efteråret, da det har været relativt lunt, hvilket helt klart er et plus, men til gengæld har det så trukket kraftigt ned, at det har blæst og især regnet ret så meget.

Desværre kan vi kun alt for godt mærke, at dagens længde efterhånden er aftaget med ikke mindre end ti timer, for det er mørkt, når vi står op om morgen og vi er nødt til at have lyset tændt langt det meste af morgen for ellers kan vi ikke finde rundt i vores lejlighed. Dertil kommer, at klokken når at blive langt over 8:00, før vi kan få øje på Solens allerførste meget spæde stråler ude i horisonten.

På det tidspunkt af morgen eller retter dagen har min Skat for længst taget hul på dagens mange opgaver på sit arbejde og jeg har for længst nået at spise min morgenmad samt drikke min morgenthe samtidigt med jeg sad foran min computer, hvor jeg fik læst lidt med på en lille håndfuld af diverse blogge, jeg dagligt følger med i, og jeg har som oftest nået at skrive lidt på min egen blog, lige som jeg også har nået at være i bad samt få tøj på og vaskemaskinen er for længst sat i gang med dagens allerførste maskinfuld lige som jeg selv er rigtigt godt i gang med dagens mange meget forskellige huslige opgaver.