Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 45. tirsdag samt dermed også den syttende hverdag efter vores fem dage lange efterårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, bagefter var han til sin helt normale tirsdagstræning og da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså 25 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer samt blive færdig med den igangværende bog.

Brian satte Heidi af hos mig ved 7:15 tiden og da vi havde hyggesnakket i et par timer, gik vi en tur ind til Roskildes centrum, hvor vi handlede ind hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg købte to nisser, Hobbii, hvor jeg foretog årets 86 ups, og Søstrene Grenes, hvor jeg blandt andet købte tre glasgrotter, i Skoma- gergade samt Føtex i Roskilde Stations Center, hvor jeg blandet andet købte to sæt sengetøj samt tre snemænd. Da vi kom tilbage til mig, spiste vi frokost samt forsatte med at hyggesnakke indtil Brian hentede Heidi samt alt det, hun skulle have med hjem.

Da Brian og Heidi var kørt nåede jeg at putte resten af de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, tale i mobiltelefon med Wivi i cirka et kvarters tid samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.