Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 44. lørdag samt dermed også den tredje fridag efter vores fem dage lange efterårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, før vi ved 8:00 tiden tog os sammen til at køre til Svogerslev, hvor vi handlede ind hos Svogerslev Bageri, Meny samt Netto, på hjemvejen handlede vi ind hos Lidl på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej og da vi kom hjem, startede vi med at aflevere alle de varer, vi havde købt med for vores under-underboer, før vi hjælpes ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Da vi havde set kvalifikationen inklusiv både op- og nedtakten til den til ugens Formel 1 løb, kørte vi til Ro´s Torv, hvor vi handlede ind hos Flying Tiger Copen- hagen samt endnu en gang måtte konstatere, at Føtex ikke havde en annonceret vare på hylderne, så derfor kørte vi til Føtex i Roskilde Stationscenter, hvor vi kunne købe de ønskede elektriske tandbørster, derefter kørte vi til Biltema, hvor den vare, vi skulle købe for Jens-Erik, var udsolgt, før vi købte tre lysende ællingerne hos Bauhaus. På hjemvejen hentede vi nogle ting i det ene af vores tre lejet rum hos Shurgard og da vi kom hjem, afleverede vi den hvide flamingokasse til Jens-Erik, før vi hjalpes ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at løbe sytten kilometer samt komme et lille bitte stykke videre med den ene af de tre igangværende store oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, putte dag- renovation og papir i de relevante containere, tale i mobiltelefon med Jens-Erik i cirka tre kvarters tid og Wivi i cirka fem minutters tid samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.