Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 42. torsdag samt dermed også den anden samt fjerdesidste dag i vores fem dage lange efterårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er blevet brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, da vi begge to har været trætte.

Dertil kommer, at vi har nået at putte dagrenovation og papir i de relevante containere, gå en runde på Ro´s Torv samt handle ind hos Føtex, går igennem Roskilde Ringen, handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej, gå hjem via Musicon, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt få styr på vores frysers indhold.

Min Skat har blandt andet nået at komme et lille bitte stykke videre med den ene af de tre igangværende store oprydningsopgaver samt bestille dele til en computer og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså 43 stykke tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffe, tale i mobiltelefon med Wivi i cirka et kvarters tid, klare indpakningen af tyve gaver, snitte ni pberfrugter samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.