Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 35. fredag samt dermed også den tyvende hverdag efter vores 23 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, bagefter var han til sin helt normale fredagstræning og da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits fredag, hvor jeg blandt andet har nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, klare opvindningen af tre nøgler garn, vaske og stryge en maskinfulde altså 12 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte batterier, dagrenovation, glas, metal, pap og papir i de relevante containere, handle ind hos Flying Tiger Copenhagen og Hobbii, hvor jeg foretog årets 57. ups, i Skomagergade, Bog & Ide på Stændertorvet, hvor jeg købte to bøger, samt Kop & Kande i Algade, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka ti minutters times tid og med Wivi i cirka et kvarters tid, vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg læser i den igangværende bog.