Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 34. lørdag samt dermed også den femte fridag efter vores 23 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er blevet brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, for vi har begge to været trætte samt ikke haft det store overskud til at gå i gang med diverse opgaver.

Dertil kommer, at vi har nået at handle ind hos Rema 1000 på Køgevej samt hjælpes ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, min Skat har blandt andet nået at løbe fjorten kilometer, komme et lille bitte stykke videre med den ene af de tre igangværende store oprydningsopgaver samt samlingen af hans nye computer og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blog- indlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske en maskinfuld altså fjorten stykke tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dag- renovation og papir i de relevante containere, gå en runde på Ro´s Torv samt handel ind hos Flying Tiger Copenhagen, Føtex og H & M, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, tale i mobiltelefon med Wivi i cirka ti minutters tid, vande alle plantepusserne ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg læser i den igangværende bog.