Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 33. onsdag samt dermed også den ottende hverdag efter vores 23 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løb han tolv kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, skrive to breve til Christian samt putte dem i postkassen på Astersvej, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka fem kvarters tid og med Wivi i cirka en times tid, vande alle plantepusserne ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt blive færdig med den igangværende bog.

Da vi begge to var trætte og ingen af os var sultne, endte det med, at vi droppede aftensmaden.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg læser i den igangværende bog.