Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 32. lørdag samt dermed også den allerførste fridag efter vores 23 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver, før vi ved 8:00 tiden tog os sammen til at køre til Svogerslev, hvor vi handlede ind hos Svogerslev Bageri, Meny samt Netto og da vi kom hjem, startede vi med at aflevere alle de varer, vi havde købt med for vores under-underboer, før vi hjælpes ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Derefter kørte vi ud til Harald Nyborg, hvor vi købte garn for Wivi og da vi kom hjem, nåede vi at løbe 300 meter, før jeg faldt. Da min Skat havde løbet sin reduceret lørdagstur på elve kilometer, købte vi store hæftepladser til mig hos apoteket på Køgevej.

Dertil kommer, at vi har nået at se kvalifikation inklusiv både op- og nedtakten til den til ugens Formel 1 løb, min Skat har blandt andet nået at komme et lille bitte stykke videre med den ene af de tre igangværende store oprydningsopgaver samt samlingen af hans nye computer og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vande alle plantepusserne ud på altanen samt nippe visne blade og blomster af dem samt tale i mobiltelefon med Wivi i cirka en halvs tid.

Da vi havde nydt aftens menu, kørte vi rundt om Roskilde Sygehus Skadestue, hvor mit højre håndled og min højre tommelfinger blev røntgenfotograferet og til al held er de kun forstuvet. Da vi kom hjem, aflivede min Skat dagens samlet opvask.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.