Arkiver

Tre uger


Hverdagen, Årets gang.

Egentlige er det lidt pudsigt samt ret så underligt så forskelligt man kan se på den samme ting, tag nu for eksemplet tre uger … når man sidder og skriver en aftale, der skal finde sted om tre ugers tid, ind i sin kalender, så føles de tre ugers tid som noget nær en evighed eller i hvert fald noget, der ligger meget langt ude i fremtiden. Hvis man derimod sidder og blader lidt tilbage i sin kalender og man dermed “falder” over en aftale, der fandt sted for tre ugers tid side, så er det jo stort set ikke ret længe siden.

Sådant har min Skat og jeg det også med vores tre uger lange sommerferie, for før vi tog hul på den, synes vi, at det var helt vildt dejligt, at vi nu kunne se frem til tre uger altså i alt 23 sammenhængende dage inklusiv weekenden i ugen før sommerferiens start og vi have masser af forskellige drømme, håb samt planer for, hvad vi kunne samt skulle bruge alle de mange skønne fridage til.

I dag tre uger og en weekends tid senere, kan vi så begge to blot konstatere, at de 23 sammenhængende fridage, vi noget så frygteligt havde glædet os til, desværre allerede er brugt helt op og at vi langt fra har nået bare tilnærmelsesvis en lille bitte brøkdel af alt det, vi havde drømt om, håbet på, planlagt samt regent med at vi kunne og skulle nå i løbet af indeværende års sommerferie.

Det er bestemt ikke fordi, vi ikke har nået noget, for rent faktisk har vi nået meget rigtigt meget endda. Det er nok mere det der gamle kendte med at ting som bekendt tager tid samt at visse ting tager meget mere tid, end man måske lige er klar over, regner med eller vil være ved.

Til gengæld kan vi jo glæde os over, at vi nu er helt færdige med at tømme Pouls lejlighed inklusiv kælderrum og at vi afleverede nøglerne til den i forbindelse med fraflyttesynet af den i torsdag samt at vi også har nået at tømme hele Pouls lejede rum hos Shurgard i Herlev, så vi også kunne aflevere det i torsdags.

Så nu mangler vi “kun” at rydde op samt ud i alt det, der nu står i vores lejet rum hos Shurgard i Herlev, men det er til al held en opgave, der på nuværende tidspunkt ikke er sat en deadline på, hvilket er godt, da jeg lige skal havde tabet af Poul lidt mere på afstand, før jeg er i stand til at tage hul på opgaven.