Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 28. lørdag samt dermed også den allerførste fridag efter vores sytten dage lange forsommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er ved at gå ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver. Ved 9:15 tiden tog vi os sammen til at køre til Faxe, hvor vi hentede Wivi, hvorefter vi kørte ind til Pouls lejlighed, hvor vi brugte de næste fem timers tid på at komme lidt videre med tømningen af den. Det vil sige, min Skat brugte tiden på at rydde op samt sortere i nogle af Pouls mange disketter og CD-rommer, imens Wivi og jeg nåede at tømme de to indbyggede skabe i entreen samt de to overskabe i køkkenet. Det endte med, at Wivi fandt nogle ting, hun gerne vil have, at vi fik pakket tre flyttekasser med ting, en af hendes veninder gerne vil have, samt to flyttekasser med ting, der skal gives til en eller anden genbrugsforretning. Vi nåede også alle tre at holde maximalt ti minutters pause, imens vi nød de medbragte madpakker.

Da vi havde putte så meget at alt det, der skulle med til Faxe, der kunne være i vores lille bil, kørte vi Wivi hjem og min Skat nåede lige at installere hendes nye TVBoks fra YouSee, før vi kørte hjem.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme et lille bitte stykke videre med den ene af de tre igangværende store oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka tre kvarters tid samt vande alle plantepusserne ud på altanen og nippe visne blade samt blomster af dem.

Da vi havde nødt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.