Arkiver

Jeg tog mig sammen …


Hverdagen.

… og så gik jeg i gang med at finde ud af, om et af det mange forskellige pass- word til Pouls Facebook profil, jeg har fundet under vores oprydning i hans lejlighed, stadigvæk er valid og sørme om det ikke viste sig, at det var lige præcist det password, jeg troede, der var valid, der sørme også er det. Så nu har jeg tilladt mig at skrive følgende opslag på Pouls Facebook profil …

Dette er skrevet af Pouls lillesøster …

Lørdag den 9. maj 2020 klokken 7:30 fandt Peter og jeg Poul halvt siddende samt halvt liggende på en stol i hans køkken og det eneste, vi kunne gøre, var at konstatere, at den livsglade mand, jeg mindre end tolv timer tidligere havde talt i telefon med, var død.

Dermed mistede verden et helt særligt unikt meget vellidt, socialt, omsorgsfuldt, kærligt samt hjælpsomt mennesker, mange mistede en meget nær ven og jeg mistede min elskede storebror.

Indtil videre vil jeg lade Pouls profil på Facebook består, da jeg ikke selv er på Facebook og jeg dermed kan komme i kontakt med jer, hvis jeg gerne vil spørger jer om noget i forbindelse med tømningen af Pouls lejlighed, hvilket jeg endnu ikke har fået lov til at gå i gang med, da Skifteretten endnu ikke har givet mig lov til at gøre det sådant for alvor.

Jeg kan kontaktes på tinewlarsen@hotmail.com, hvis I har spørgsmål eller på anden måde vil i kontakt med mig.

Hilsen Tine

… så jeg på den måde kan fortælle alle hans kontakter på Facebook, hvorfor han ikke reagere på deres henvendelser.