Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets femte tirsdag samt dermed også den 22. hverdag efter vores seksten dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i 6:45 timer, derefter mødte han mig hos Poul, så vi kunne følges ad til Herlev Hudklinik, hvor såret på min venstre skulder blev undersøgt. Bagefter kørte vi til FysioCenter Roskilde og imens min Skat var til sin helt normale tirsdagstræning, blev jeg siddende i vores lille bil, hvor jeg nåede at spise min madpakke samt læse et par blade. Da vi kom hjem, tog min Skat fro- kost samt satte sig foran sin computer og jeg satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfulde altså ti stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, gå via stamvejen og Køgevej til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regional- tog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg en bus linie 400S til Ballerup Station, hvor jeg lige nåede at gå en runde hos Netto, før jeg tog et S-tog til Herlev Sta- tion, jeg handlede ind hos 7-Eleven ved Herlev Station samt Føtex, hvor jeg blandt andet købte en bog, og Netto i Big, før jeg gik hen til Poul, hvor jeg startede med at tømme hans postkasse, før jeg hjalp ham med at putte alle hans nyindkøbte varer på plads, ryddede op i hans køkkenskab med madvarer samt køleskab og fryser samt puttede dagrenovation i den relevante container for ham.

Derefter hentede jeg det nyeste nummer af Gaffa til Poul og mig selv hos Herlev Bibliotek samt handlede ind hos Fakta på Herlev Torv, Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter samt Rema 1000 på Bangs Torv.

Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle hans nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, puttede jeg batterier, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham, vandede hans potteplanter samt hjalp ham med at rydde lidt op i hans stue, før min Skat hentede mig.

Dertil kommer, at jeg også har nået at tale i mobiltelefon med Wivi i cirka et kvarters tid samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.