Arkiver

En lille udviklingsopgave …


Hverdagen.

… kan det, jeg lige så snart, jeg har skrevet dette lille bitte indlæg færdigt, går i gang, hvis på en måde godt kaldes …

2020/01/28/0201.jpg

… for den 3. januar, da min Skat og jeg pillede alt pynten af juletræet, syntes vi begge to, det var en rigtigt god ide at samle alle de løse kroge i låget til en lille papæske. Det synes jeg så bare ikke lige nu, hvor jeg skal til at putte dem på plads, for de har da godt nok traditionen tro filtret sig rigtigt godt sammen og derfor ligger de lige nu i en stor samlet bunke, det er langt mere end svært at få bare en enkelt løs krog ud af.

Enten skal jeg skille dem alle sammen ad nu eller også så skal vi gøre det, når vi skal bruge dem igen i forbindelse med vi pynter årets juletræ, og den sidste mulighed er vel egentlig bare at udsætte løsningen af denne “hyggelige” lille udviklingsopgave. For det skal jo lige som gøres på et eller andet tidspunkt, da vi ikke rigtigt kan bruge krogene, så længe de hænger sammen på denne måde, og hvis jeg gør det i dag, så kan æsken med alle krogene komme med ned i den ene af de to klare 35 liter Really Useful bokse, hvori vi gemmer glaskuglerne fra Tivoli, juletræstæppet, lyskæderne med mere, før de bliver kørt ud til Shurgard.