Arkiver

Halvvejs


Hverdagen, Årets gang.

Officielt varer vinteren ganske lige som året tre øvrigt årstider tre måneder, da man plejer at sige, at vinteren begynder den 1. december samt slutte den 28. februar og i skudår den 29. februar året efter. Dermed varer vinteren 90 dag i normale år og 91 dage i skudår.

Da vi i dag er nået til den 16. januar, betyder det så, at vi i dag i hvert fald officielt ifølge kalenderen har taget hul på denne vinters sidste halvdel eller skrevet på en anden måde … vi er nu nået halvvejs igennem denne vinter.

🙂

Nu ved jeg udemærket godt, at vinteren ikke har en kalender samt at den ikke hverken ankommer til eller forsvinder igen fra vores breddegrader på en bestemt dato hvert år, men jeg er bare så tilpas naiv, at jeg håber på, at når en mild udgave af vinteren ankom til vores breddegrader til tiden sidste år, at den så måske også vil forsvinde fra vores breddegrader til tiden i år.

Det vil i hvert flad efter min mening ikke gøre spor, hvis vi får et meget tidligt samt især meget mildt og solrigt forår i år samt en virkelig varm og solrig sommer.