Arkiver

Så er det allerede blevet hverdag igen …


Hverdagen, Årets gang.

… og oven i købet dette års allerførste af slagsen. Regne vælter ned, udendørs- temperaturen er plus cirka seks grader og vinden blæser med fem meter i sekundet.

Så er stilen altså lige som allerede lagt … det er januar, det er koldt, det er mørkt og det er vådt. Måske skulle man bare gå i hi og sove lige indtil foråret samt lyset og varmen er vendt tilbage ?

Lige nu knogler min Skat for allerførste gang i år på sit arbejde og jeg sidder endnu en gang foran min computer, imens jeg skriver lidt på min meget mildt skrevet yderst forsømte blog og bagefter vil jeg prøve på at danne mig et bare nogenlunde retvisende overblik over, hvor forsømt min blog i grunden er.

Så er det blevet hverdag igen eller rettere så er det næsten blevet hverdag igen. For det er stadigvæk kun min Skat, der er tilbage på jobbet i dag, da jeg forsat er 100% fuldtids hjemmegående for egen eller rettere min Skats regning og det vil jeg som minimum forsætte med at være hele indeværende år.

Lige som min Skat allerede er gået i gang med de mange forskellige arbejdsopgaver på sit job, så er jeg også allerede gået i gang med de mange forskellige arbejdsopgaver herhjemme. Blandt andet er jeg i gang med at aflive bunkerne med vasketøj eller i hvert fald dem af dem, der lå i vores vasketøjskurve, for de har virkeligt brugt vores seksten dage lange kombinerede jule- og nytårsferie til at vokse sig store, stærke samt næsten helt uoverskuelige, men før jeg for alvor går i gang med dagens mange forskellige opgaver, vil jeg altså lige have lov til at bruge lidt tid på at se lidt tilbage på vores nu helt afsluttet kombinerede jule- og nytårsferie.

Lige så meget som vi begge to har haft glædet os til vores seksten dage lange kombinerede jule- og nytårsferie, lige så hurtigt er den desværre allerede brugt helt op.

🙁

Den eneste formildnede omstændighed, med hensyn til det er hverdag igen, er, at der “kun” er fem hverdage til, det igen er weekend og at vi måske får mulighed for at holde nogle få løse fridage og hvis vi er meget heldige måske en hel uges ferie sidste på vinteren eller først på foråret. Den første fridag på grund af en af de såkaldt skæve helligdage får vi først den 9. april, hvor det er Skærtors- dag, men hvis vi er meget heldige, får min Skat mulighed for at holde fri eller i hvert fald arbejde hjemmefra i de tre dage før påske.

Der er godt nok alt for lang tid til vores sommerferie, der for øvrigt endnu ikke er planlagt, begynder.

Det har virkeligt været en rigtigt god kombineret jule- og nytårsferie også selv om min Skat og jag desværre ikke lige frem har været på toppen sådant rent energimæssigt, for selv om vi begge to selvfølgelig har nået langt de fleste af alle de mange daglige gøremål så som at få aflivet en god håndfuld af diverse små og mindre samt større og store hængepartier, gøre rent, handle ind, rydde op, vaske og stryge en del tøj dog meget langt fra alt det, der er blevet brugt, har vi også nået at bruge masser af tid på “bare” at være kærester.

Vi har begge to virkeligt nydt, at vi stort set hver morgen og hver aften i løbet af de sidste seksten dages tid har haft tid til at putte os ind til hinanden samt ligge og småsnakke eller bare nyde, at vi har hinanden. At der i løbet af dagene har været tid til imellem de mange praktiske gøremål at stoppe op og give hinanden et kram, et kysse eller slet og ret bare fortælle hinanden at: “Jeg elsker dig !”.

Det er jo desværre den slags små ting, man i den meget travle hverdag ikke lige nå at finde tid til og det er jo lige præcist disse små ting, der er så vigtige at huske på i det daglige samt som gør, at man lever og ikke bare er i live.

🙂

Dertil kommer, at vi første juledag nåede at besøge Tivoli, der traditionen tro var flot pyttet op til jul med masser af lys, at vi femte juledage nåede at besøge Københavns Zoo, der var rigtigt hyggeligt pyntet med masse af lys og fire flotte meget store lysende dyrefigurer samt at vi nytårsaften nåede at se en film i form af den animeret udgave af “Dr. Seuss’ The Grinch”.