Arkiver

Mit nytårsforsæt for år 2020


Hverdagen.

Jeg har endnu aldrig i hele mit liv prøvet at have et nytårsforsæt og det har jeg sådant set heller ikke med hensyn til år 2020, men derimod har jeg på det personlige samt topegoistiske plan masser af både håb samt ønsker for det år, vi tog hul på natten imellem tirsdag den 31. december 2019 og onsdag den 1. januar 2020.

Mit første og allerstørste ønske for år 2020 er … at alle dem, der står min nærmest, må forblive sunde, raske og i live samt at de må få masser af medgang, altså meget kort skrevet at jeg får lov til at beholde dem alle som en samt at de alle som en må forsætte med at have det rigtigt godt.

Mit andet og næststørste ønske for år 2020 er … at min Skat og jeg må forsætte med at være helt vildt forelsket i hinanden samt at vi får bare en lille bitte smule mere fritid, hvori vi kan nå at dyrke nogle af vores mange fælles interesser som for eksempel at få nogle rigtige gode på opleveren.

Mit tredje samt tredjestørste ønske for år 2020 er … at jeg selv må forblive sund og rask samt at alle de skavanker, jeg efterhånden har pådraget mig må forblive på et niveau, hvor jeg kan holde ud at leve med dem også selvom de har negativ indflydelse på min hverdag. Jeg håber, at jeg ikke komme til at mærke noget til min svimmelhed samt at jeg nu endeligt langt om længe for alvor kan komme i gang med at løbe og at jeg kan blive ved med at øde både distancen samt hastigheden uden at pådrage mig diverse former for skader.

Mit fjerde samt fjerdestørste ønske for år 2020 er … at jeg vil forsætte med at blive bedre og bedre til at nedprioritere at gøre samt være noget for andre og her mener jeg altså alle dem, der rent ud skrevet ikke betyder noget som helst for mig samt som kun er ude på at udnytte mig, samtidigt med jeg vil blive bedre og bedre til at tage hensyn til mig selv samt opprioritere mine egne behov og ønsker.