Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 43. mandag samt dermed også den 56. hverdag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag blev vi forkælet med en første dag i ugen fridag, da min Skat afspadserede 7,5 timer af sin flex og vi har begge to brugt hele dagen på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver.

Hvilket vil sige, at vi har handlet ind hos Aldi på Søndre Ringvej, puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, været ude at løbe første mine 2.000 meter, hvorefter min Skat løb 7,2 kilometer og jeg løb 300 meter samt taget afsked med årets plantepusser ude på altanen.

Min Skat har blandt andet nået at komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, bogføre alle sidste uges kasseboner i et regneark, vaske og stryge en maskinfuld altså 61 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka en halv times tid og med Wivi i cirka et kvarters tid, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, vande alle potteplanterne ud på altanen samt i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.