Arkiver

Halvvejs


Hverdagen.

Officielt varer efteråret jo ganske lige som året tre øvrigt årstider tre måneder, da man plejer at sige, at efteråret begynder den 1. september samt slutte den 30. november. Dermed varer efteråret 91 dag.

Da vi i dag er nået til onsdag den 16. oktober 2019, betyder det så, at vi i dag i hvert fald ifølge kalenderen officielt er kommet igennem dette efterårets første halvdel samt at vi i dag tager hul på dette efterårets sidste halvdel eller skrevet på en anden måde … vi er nu nået lige præcist halvvejs igennem årets efterår.

🙂

Nu ved jeg så udemærket godt, at efteråret ikke har en kalender samt at det ikke hverken ankommer til eller forsvinder igen fra vores breddegrader på en bestemt dato hvert år, men jeg er bare så tilpas naiv, at jeg håber på, at når indeværende efterår var relativ længe om at ankomme til vores breddegrader, at vinteren så også vil ankomme til vores breddegrader relativt sent i år samt at det allerede med længelse ventet forår ankommer til vores breddegrader relativt tidligt næste år, så vi dermed får en både meget kort samt især meget mild vinter.