Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 41. tirsdag samt dermed også den 42. hverdag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer, derefter kørte vi til FysioCenter Roskilde og imens min Skat trænende, blev jeg siddende i vores lille bil, hvor jeg hyggede mig med at spise min madpakke samt hækle på det igangværende projekt. Da min Skat og jeg kom hjem, tog min Skat frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt ryddede til side, vaskede op, tørrede af og stillede på plads efter vores morgenmad samt frokost, før jeg satte mig i sofaen med en lille stak blade.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, gå via stamvejen og Køgevej til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg en bus linie 400S til Ballerup Station, jeg nåede lige at handle ind hos Netto, før jeg tog et S-tog til Herlev Station, jeg handlede ind hos 7-Eleven ved stationen samt Netto i Big, før jeg gik hen til Poul, hvor jeg startede med at tømme hans postkasse, før jeg hjalp ham med at putte alle hans nyindkøbte varer på plads, ryddede op i hans køkkenskab med madvarer samt køleskab og fryser samt puttede dagrenovation i den relevante container for ham.

Jeg startede med at gå rundt om Herlev Bibliotek, hvor jeg tog en fotokopi af fakturaen fra Pouls fodterapeut, hvorefter jeg gik over på Herlev Rådhus, hvor jeg afleverede fakturaen fra Pouls fodterapeut, derefter handlede jeg ind hos Kirppu, hvor jeg blandt købte to forskellige ænder, Herlev Apotek og Fakta på Herlev Torv samt Rema 1000 på Bangs Torv.

Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle hans varer fra Fakta, Herlev Apotek og Rema 1000 helt rigtigt på plads, puttede jeg batterier, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham, før jeg gik til min Skats arbejdsplads, så vi kunne følges ad hjem derfra.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.