Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 39. tirsdag samt dermed også den 32. hverdag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i 8:30 timer og bagefter tog det ham næste dobbelt så lang tid som normalt at køre til Roskilde, så derfor droppede han sin helt normale tirsdagstræning. Da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

Sidst på eftermiddagen gik min Skat og jeg en lille tur, der bragte os forbi kontantautomaten på Østervang, hvor jeg hævede penge for Poul.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså 46 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, handle ind hos Danmission, hvor jeg foretog årets 76. ups, Igen, Lidl og Netto på Københavnsvej samt Rema 1000 i Ro´s Have, gå en runde på Ro´s Torv samt handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, Fætter BR, hvor jeg købte to sæt sengetøj, Føtex, hvor jeg købte et blad og seks miniurtepotteskjulere, samt Panduro Hobby, hvor jeg foretog årets 77. ups, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka en time og med Wivi i cirka fem minutter samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Dertil kommer, at jeg har fået klaret diverse små og mindre praktiske oprydningsopgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem, som for eksempel at vaske og tørre tre store plastik bokse.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.