Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 33. onsdag samt dermed også den tredje hverdag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og på hjemvejen kørte han rundt om Poul, så han kunne afleverede de ting, jeg havde købt for Poul, samt hente mig, så vi kunne følges ad hjem. Da vi kom hjem, tog min Skat frokost samt satte sig foran sin computer og jeg satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg tog frokost satte mig i sofaen med en lille stak blade.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, hækle en rund råhvid minigavepose, skrive og besvare diverse små e-mails, hækle en rund hvid minigavepose, vaske og stryge en maskinfulde altså 14 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, gå via stamvejen og Køgevej til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg en bus linie 400S til Ballerup Station, gå en runde i Ballerup Centret samt handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg købte tolv små viskende ænder.

Jeg gik tilbage til Ballerup Station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev Station, jeg handlede ind hos 7-Eleven og Lidl ved Herlev Station samt Føtex og Netto i Big, før jeg gik hen til Poul, hvor jeg startede med at tømme hans postkasse, før jeg hjalp ham med at rydde op i hans køkkenskab med madvarer samt køleskab og fryser, derefter puttede jeg dagrenovation i den relevante container for ham samt hentede det nye nummer af Gaffa til både ham og mig hos Herlev Bibliotek samt handlede ind hos Kirppu på Herlev Torv, hvor jeg købte en lille limegrøn and, Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter, hvor jeg købte tre rappe nøgleringe, samt Rema 1000 på Bangs Torv.

Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle hans varer fra Føtex samt Rema 1000 helt rigtigt på plads, puttede jeg batterier, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham, før jeg flyttede alle de ting, der står foran vinduet i hans køkken, soveværelse samt stue, så håndværkeren, der skal servicere dem på tirsdag, kan komme til, derefter bar jeg tingene fra vores lille bil op til Poul, før jeg kørte hjem sammen med min Skat.

Dertil kommer, at jeg også har nået at vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Da vi begge to var trætte og egentlig ikke havde lyst til at deltage i aftens byvandring, endte det med, at vi også i denne uge droppede den.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg starter op på den næste hæklet projekt, hvis det ikke ender med, at jeg bare sover foran fjernsynet.