Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets trettende lørdag samt dermed også den 25. fridag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Hele dagen er blevet brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små og mindre praktiske oprydningsopgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Dertil kommer, at vi har været ude at løbe, for først løb vi mine 600 meter, hvorefter min Skat løb 6,9 kilometer samt se kvalifikation inklusiv både op- og nedtakten til den til ugens Formel 1 løb.

Min Skat har blandt andet nået at komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglede blogindlæg, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, handle ind hos 7-Eleven ved Station, forny vores varelotterisedler hos Havannahuset i Algade, handle ind hos Super Brugens i Algade, Red Barnet i Gullandsstræde, hvor jeg købte en andefamilie og en skildpadde, samt Føtex i Roskilde Stationscenter, hvor jeg foretog årets 39. ups, læse det nyeste nummer af Uncut samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.