Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets tolvte onsdag samt dermed også den 56. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og på hjemvejen kørte han rundt om Poul, så han kunne aflevere alt det, vi havde købt for Poul, samt hente mig. Da vi kom hjem, løb min Skat syv kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer og jeg puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt tog frokost, før jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det næsten været en hel almindelig gennemsnits onsdag, for jeg er stadigvæk lettere svimmel, så derfor har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, vaske og stryge en maskinfulde altså 11 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, gå en runde i Ballerup Centret samt handle ind hos Netto, handle ind hos Føtex og Netto i Big, hvor jeg købte en flad and samt foretog årets 36. ups, tømme Pouls postkasse, besøge ham, hjælpe ham med at putte hans nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, rydde op i hans køkkenskab med madvarer og køleskab, putte dagrenovation i den relevante container for ham, handle ind hos Kirppu på Herlev Torv, hvor jeg købte seks fødselsdagsgaver til mig fra Poul, Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter samt Herlev Genbrugsbutik, hvor jeg købte to rappe ting, og Rema 1000 på Bangs Torv, hjælpe Poul med at putte alle hans nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, putte dagrenovation, glas, metal, pap og papir i de relevante containere for ham, følges ad hjem med min Skat samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.