Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen, Mad.

… er der godt nok rigtigt mange timer til, vi er nået til her hos os, da min Skat og jeg aldrig når at få vores aftensmad før et sted imellem klokken 18:00 og klokken 20:15, men derfor komme dette indlæg nu alligevel til at handle lidt om aftens menu.

I de sidste ti års tid har der været en følgeton, der hedder “Aftens menu …“, her på min blog, da jeg stort set hver aften har taget et fotografi af den først portion af vores middagsmad, jeg har hældt op til mig selv. Dette billede er sammen med en kort beskrivelse af aftens menu blevet lagt ud på min blog.

Dette har jeg gjort, fordi jeg dermed kunne notere både med billeddokumentation samt ord, hvad vi har fået at spise til middagsmad i løbet af de sidste ti års tid og dermed kan jeg også se, om det virkeligt passer “at det har vi da lige fået”.

Allerede efter de første par tre måneders tid med “Aftens menu …“, kunnen vi se, det ikke var helt forkert, når vi selv følte, at der var visse af retterne, vi fik temmeligt tit, for det var der og er der for øvrigt stadigvæk. På den anden side kunne vi også se, at temmeligt tit ikke altid var helt så tit, som vi selv troede, det var.

Der var da også mange retter, vi selv følte, vi fik temmeligt tit, som vi stort set ikke havde nået at få i løbet af de første tre måneders tid med “Aftens menu …“.

Rent faktisk fandt min Skat og jeg meget hurtigt ud af, at det var ret så sjovt for os, at vi via min blog sådant kunne bladre tilbage og dermed finde ud af, hvor længe det var siden, vi sidste havde fået den ret, vi havde sat os for, vi skulle have igen, og derfor endte det med, at Aftens menu … blev til et fast stort set dagligt indslag på min blog og det vil det forsætte med at være.