Arkiver

Februar 2019


Hverdagen.

Hvert år når jeg i starten af december måned skal til at skrive årets julekort til dem, vi kun har lidt kontakt med i det daglige, samt især dem af dem, der ikke følger med i vores liv via min blog, prøver jeg på at skrive lidt om, hvordan det sidste lille års tid er gået og hvert år har jeg det samme problem, for endnu en gang er et helt år, der har været fyldt godt op, gået alt for hurtigt og endnu en gang har jeg mere eller mindre glemt, hvad det i grunden er gået med.

Så derfor har jeg i år sat mig for, at jeg i starten af hver måned vil skrive et lille indlæg om, hvad den nu afsluttede måned gik med samt indeholdte af glædelige højdepunkter, sådant at jeg forhåbentlig har elve små indlæg, jeg kan bruge som inspiration til forfatningen af årets julekort og dette indlæg er så det andet af den slags små indlæg, da jeg i sidste måned nåede at skrive indlægget om Januar 2019.

Februar 2019 var en lidt atypisk af slagsen, for den startede kedelige, kold samt især mørk, men i midten af måneden kom foråret på besøg, hvilket fik alle de helt små meget tidligere forårsbebuder i form af både dorothealiljer, erantisser, krokusser og vintergækker til at springe ud samt give os nogle kønne strålende farver som kontrast til vinterens mørke.

Poul startede op på ny lungemedicin i midten af december måned, den første fire-ugers-portion havde en fantastik fin indvirkning på ham og hans vejrtrækning, for han fik masser af energi samtidigt med at han næsten helt udgik at havde vejrtrækningsproblemer, men desværre viste både den anden og den tredje fire-ugers-portion sig at være næsten virkningsløst, han kunne i hvert fald ikke mærke forskel på, om han tog den eller ikke tog den, han forsatte dog med at tage den efter krav fra hans lillesøster altså undertegnet.

For min Skats vedkommen var januar måned endnu af de hårdere at komme igennem, for han lagde ud med at blive ramt af en influenza på månedens allerførste dag. Influenzaen holdt ham i senge i cirka en uges tid, hvilket betyd, at han igen ikke kunne løbe eller styrketræne, så i midten af februar måtte han så igen starte helt forfra med begge dele altså med kun at løbe ultra korte ture samt med kun at foretage få gentagelser med lav vægt under styrketræningen, hvilket ikke havde nogen god indvirkning på hans humør.

Dertil kommer, at min Skat havde masser af tidskrævende arbejdsopgaver med meget korte deadlines, så når han endelig havde fri, var han alt for træt til at foretage sig ret meget andet end at stene foran sin computer eller fjernsynet.

For mit vedkommen kunne jeg blot endnu en gang konstatere, at Hanne havde fuldstændigt ret, når hun plejede at sige: “Planlægning er simpelthen ikke den tid værd, man bruger på det, for det bliver alligevel aldrig nogensinde sådant, som man har planlagt”, for min plan var, at jeg i løbet af februar måned skulle foretage den kraftig både op- samt udrydning i vores juletræspynt og især vores julepynt, jeg ikke nåede i løbet af januar måned, men det blev desværre ikke til noget, da jeg var alt for afkræftet efter den omgang influenza, min Skat smittede mig med i starten af måneden, samtidigt med at jeg hostede mere eller mindre konstankt samt konstant var mere eller mindre svimmel på grund af min virus på balancenerven. Rent faktisk var det så slemt, at jeg flere dage slet ikke var i stand til at være på højkant og jeg kun kunne bevæge mig rundt i vores lejlighed ved at klamre mig til møblerne eller væggene.

Det betyd så, at jeg kun lige akkurat nåede at udføre de så absolutte allermest nødvendige af de helt almindelige daglige praktisk huslige opgaver samt at jeg måtte aflyse den planlagte kreative dag sammen med Heidi.

Til al held var der også lidt positivt i løbet af februar 2019, for den 1. februar nåede Heidi og jeg at besøge Alt Om Håndarbejdes Messe 2019 i Rødovre Hallerne og vi havde en rigtigt god tur også selv om vi blev nødt til at aflyse den efterfølgende planlagte tur i Rødovre Centret, da vi begge to var alt for trætte til at kunne klare den.

Dertil kommer, at min Skat og jeg nåede at gå årets allerførste tur via skover over til dammen, hvilket skete den fredag eftermiddag, hvor foråret var på besøg i vores område af Roskilde.