Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets niende mandag samt dermed også den 44. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen vælter ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne mandag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og på hjemvejen kørte han rundt om Poul, så han kunne aflevere alt det, vi havde købt for Poul, samt hente mig. Da vi kom hjem, løb min Skat seks kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer og jeg puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg satte mig foran min computer.

For mit vedkommen har det næsten været en hel almindelig gennemsnits mandag, for jeg er stadigvæk lettere svimmel, så derfor har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, klare opvindningen af tre nøgler garn, bogføre indeværende måneds kasseboner i et regneark, vaske og stryge en maskinfulde altså 74 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, gå en runde i Glostrup Centret samt handle ind hos Bog & Ide, hvor jeg købte en rap nøglering, Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg foretog årets 28. ups, og Netto, hvor jeg foretog årets 27. ups, handle ind hos 7-Eleven og Lidl ved Herlev Station samt Føtex, Jysk og Netto i Big, besøge Poul, hjælpe ham med at putte hans nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, rydde op i hans køkkenskab med madvarer og køleskab, putte dagrenovation i den relevante container for ham, hente det nye nummer af Gaffa hos Herlev Bibliotek, handle ind hos Herlev Apotek og Olivers Bakery på Herlev Torv samt Rema 1000 på Bangs Torv, hjælpe Poul med at putte alle hans nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, putte dagrenovation i den relevante container for ham, handle ind hos Kirppu på Herlev Torv, hvor jeg købte en and, og Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter, hvor jeg blandt andet købte to bøger, hjælpe Poul med at putte hans nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt putte metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham samt tømme hans postkasse, følges ad hjem med min Skat, sove i lidt over to timer samt vande alle plantepusserne ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.