Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets ottende torsdag samt dermed også den 37. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og på hjemvejen kørte han rundt om System Audio her i Roskilde, hvor han hentede sine repareret højtalere samt handlede ind hos Aldi på Søndre Ringvej. Da han kom hjem, puttede han alle de nyindkøbte varer på plads, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en dårlig torsdag, for jeg har “hygget” mig med svimmelhed lige side, jeg stod op i morges, så derfor har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, vaske og stryge en maskinfuld altså 49 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.