Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets ottende onsdag samt dermed også den 36. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat er ved aflive dagens samlet opvask og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løb han fem kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en rigtigt dårlig onsdag, for jeg har “hygget” mig med migræne samt svimmelhed lige side, jeg stod op i morges, så derfor har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, blive færdigt med det igangværende hæklet projekt, vaske og stryge en maskinfuld altså 10 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer samt tale i mobiltelefon med Wivi i cirka fem minutter og med Evi i cirka en time, da jeg stort set har sovet det meste af dagen.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, gik min Skat i gang med at aflive dagens samlet opvask og jeg satte min foran min computer. Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, for jeg har det simpelthen alt for dårligt til, at jeg kan klare at være på højkant.