Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets ottende tirsdag samt dermed også den 35. hverdag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat er ved at tilberede sin aftensmad og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han følt sig både dårlig samt træt droppede han sin helt normale tirsdagstræning, da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en rigtigt dårlig tirsdag, for jeg har “hygget” mig med migræne samt svimmelhed lige side, jeg stod op i morges, så derfor har jeg kun nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden samt vaske og stryge en maskinfuld altså 21 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, da jeg stort set har sovet det meste af dagen.

Før min Skat gik i gang med at tilberede sin aftensmad, nåede jeg at tale i mobiltelefon med Poul, og nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, for jeg har det simpelthen alt for dårligt til, at jeg kan klare at være på højkant.