Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets syvende lørdag samt dermed også den trettende fridag efter vores elve dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Hele dagen er blevet brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små og mindre praktiske oprydningsopgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Ved 9:00 tiden tog vi os sammen til at klare dagens indkøb, vi startede med at handle ind hos bageren og Meny på Svogerslev Hovedgade samt Netto på Brønsager, hvor jeg kom til at foretage årets tyvende ups, på hjemvejen handlede vi ind hos Aldi på Søndre Ringvej og da vi kom hjem hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Dertil kommer, at vi har nået at høre “FONK ! Det er lørdag”, min Skat har nået at løbe fire kilometer samt komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglede blogindlæg, vaske og stryge en maskinfuld altså 30 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, metal og papir i de relevante containere samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.